Kunder tycker till

Supernöjd

Killen gör ett bro jobb och lyssnar på hur man vill ha det. Verkar lite blyg från starten men det är inget som syns på jobbet. Både dränering och förarbete till läggning av gräsmatta var riktigt bra gjort. Rekomenderar Bosse som han heter till er alla.

En G

En duktig kille som gör mycket fina jobb!

Har aldrig sett en hantverkare som lägger ner så mycket omsorg! Det som är överenskommet blir gjort och priset blir enligt ök! Mycket bra!

Örnie

Mycket nöjd

Kan verkligen rekommendera Bosse. Gjorde visserligen bara ett mindre grävjobb hos oss under en halv dag, men å andra sidan lite klurigt då vi har ett mycket gammalt hus och hittade olika rör i marken som vi inte visste om som vi fick parera.
Mycket noggrann och mån om att göra ett bra jobb. Instämmer med tidigare inlägg om att han kan verkar lite avvaktande i början, men verkligen inte när jobbet kommer igång. Och enligt oss var priset mycket bra.
Sammanfattningsvis mycket nöjd, kommer säkert anlita honom igen och kan rekommendera honom
Anders

Pedant utfört arbete

Bosse jobbar metodiskt och lämnar inget åt slumpen. Resultatet är perfektionistiskt och man känner att detta är en riktig yrkesman med erfarenhet.

Bengan

Entreprenör som tar ansvar

Kan rekommendera Bosse. Han har gjort ett mycket bra jobb i vår trädgår med att dra upp buskar och gräva bort och isolera väggen till källartrappan. En etreprenör som håller vad han lovar!

Camilla